BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

24U – StartUp

23 februari | Centre Court Cafe, SX, Torenallee 3 5617 BA Eindhoven | 24 uur in bedrijf | Voor 24U leden (1 persoon per lidmaatschap) is deelname gratis. Niet-leden en introducés betalen € 25,00 (excl BTW) per persoon). | Website

Donderdag 23 februari organiseert 24 uur in bedrijf weer de 24U StartUp in SX,

Programma:

07.30 uur
Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur

Presentatie Cees Toet
ICT Director bij SIDN

08.45 uur

Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur

Einde en weer aan het werk

unnamed-4

Het internet heeft een belangrijke rol in ons leven. Niet alleen binnen het werkveld, maar ook in ons privé leven maken we steeds meer gebruik van het Internet.

The internet of things, cloud-oplossingen, smart-apparaten, apps en al het andere wat we verbinden met het internet. We werpen een blik op deze Werkelijk Wondere Wereld en hoe veilig en beschermd we ons hierin wanen. Is deze waan van veiligheid terecht? Weten we eigenlijk hoe kwetsbaar we werkelijk zijn? Tijd om hier eens bij stil te staan.


cees-toet

Cees Toet is als SIDN’s ICT-manager verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, beveiliging en stabiliteit van het .nl-domein. Na zijn ICT-opleiding bij het ministerie van Defensie, werkte Cees als ICT-manager bij diverse bedrijven en overheidsinstanties


Koop hier je tickets