BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Student + bedrijf = innovatie

Op zoek naar een uitdagende stage of baan in tech of IT? Er zijn meer dan voldoende kansen voor jou in de Brainport regio!
Hotspots als High Tech Campus Eindhoven en de campus van de TU/e Eindhoven hebben een grote aantrekkingskracht op kenniswerkers uit binnen- en buitenland. Ook de hightech maakindustrie biedt volop carrièremogelijkheden voor talent uit het WO, HBO en MBO. Door de intensieve samenwerking ontstaan er voor werknemers extra carrièrekansen. Een baan bij het ene topbedrijf is vaak de springplank naar een carrière bij een andere wereldspeler.

Bekijk de verschillende initiatieven in de Brainport regio die stageplekken gezamenlijk aanbieden.

Bekijk via welke initiatieven je stage kunt lopen

Brainport talentBOX

De talentBOX is gericht op Nederlandse en internationale tech- en IT-mensen op mbo-, hbo- en wo-niveau. Het platform bevat vacatures die variëren van research en development tot technische functies en stages in de maakindustrie.

Bekijk de stagemogelijkheden

Brainport Industries College

Wil je een goede technische opleiding volgen? Wil je tijdens je opleiding al geld verdienen? En wil je bovendien verzekerd zijn van een betaalde baan tijdens en na je opleiding? Dan is Brainport Industries College iets voor jou.

Van techniek je beroep maken?

Helmond Stagestad

Helmond Stagestad richt zich op het bijeenbrengen van studenten, bedrijfsleven en kennisinstellingen in de regio Helmond/Peelland. Het bedrijfsleven in de regio kent vele ‘parels’ die bij het grote publiek onbekend zijn. Deze parels bieden volop mogelijkheden voor stages en werk.

Presenteer jezelf bij Helmond Stagestad