BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Voor docenten en onderwijsinstellingen

In Brainport is er aandacht voor ondernemende, onderzoekende en ontwerpende vaardigheden (30-leren ) in primair, voortgezet en hoger onderwijs. Via diverse initiatieven wordt er voor docenten gefaciliteerd om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te inspireren. Werk mee aan de toekomst van onderwijs als één van de vele ervaringsdeskundigen via een van onderstaande initiatieven.

Bekijk de verschillende platforms en zoek contact op met elkaar.

Aansluiten bij initiatieven of meer weten?

Neem direct contact op!
Peter Cox
Program Director Education (Brainport Development)

Initiatieven voor docenten in Brainport

Lereninbrainport.nl

Lereninbrainport.nl is een kans om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te inspireren. Werk mee aan de toekomst van onderwijs als één van de vele ervaringsdeskundigen! Maak een profiel aan om inspirerende ideeën te delen via het platform en zoek contact op met elkaar.

Deel je kennis via Lereninbrainport.nl

TechFinder

TechFinder biedt een totaaloverzicht van activiteiten en materialen binnen het domein van wetenschap en techniek voor kinderen en jongeren. Ons doel is om leraren, docenten, pedagogisch medewerkers en managementleden wegwijs te maken in het aanbod van activiteiten en materialen.

Bekijk het activiteitenoverzicht in TechFinder

Brainport Scholen

Door nauwer samen te werken met bedrijven en organisaties in de eigen omgeving, zullen de lessen in de klas beter aansluiten op dagelijkse realiteit buiten de school. Leerlingen worden zo beter opgeleid voor een succesvolle loopbaan in de Brainport regio.

Leer meer over de Brainport Scholen