Meld je nu aan voor de European Social Innovation Week 2017

01 mei 2017

Van zaterdag 23 tot en met vrijdag 29 september 2017 is het tijd voor de vijfde editie van de European Social Innovation Week. Zoals je van ons gewend bent, liggen ook dit jaar de ambities weer hoog. Met maar liefst twee extra dagen maken we ruimte voor meer bezoekers en een breder programma. ESIW17 zal haar naam in de regio, landelijk en op internationaal niveau verstevigen. Hoe gaan bedrijven, burgers en bestuurders aan de slag met het ondernemen van de toekomst? Laat je inspireren en verken samen met ons de toekomst!

Als deelnemer draag jij bij aan het programma van de week. Op welke manier ben jij bezig met Social Innovation? Hoe breng je jouw enthousiasme over aan anderen? We denken graag mee over je beoogde doelstellingen en invulling van het programmaonderdeel. Hoe bereiken we nog beter het publiek dat je wilt bereiken? Hoe kun je het programmaonderdeel positioneren en vermarkten?

Heb je een goed idee dat je wilt toetsen aan een geïnteresseerd publiek? Geeft jouw bedrijf een workshop die je níet mag missen op het gebied van Social Innovation? Dien dan jouw programmaonderdeel in voor 1 juni 2017.

Om bovenstaande ambities te kunnen realiseren en ESIW verder te ontwikkelen vragen we een bijdrage van deelnemers. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van – de grootte van – het programmaonderdeel. Onderdeel van zo’n pakket zijn in ieder geval: locatie, techniek, communicatie/marketing en begeleiding programmateam.