BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

24U Startup

06 september | High Tech Campus, Conference Center, High Tech Campus 1 (The Strip) in Eindhoven | 24U in Bedrijf | Website

Donderdag 6 september organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp op de High Tech Campus, Conference Center, High Tech Campus 1 (The Strip) in Eindhoven.. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Herman Molenaar, CFO VanderLande.

Na een lange carrière bij Stork, waarin Herman Molenaar verschillende financiële functies vervulde is hij sinds 2007 CFO van Vanderlande Industries en niet geheel onsuccesvol want in 2013 werd hij geëerd met een CFO Award. Vanderlande, gevestigd in Veghel, is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten en een toonaangevende leverancier aan distributiecentra. In het rijtje luchthavens waar ze met de Vanderlande-techniek werken, komen onder andere namen voor als Schiphol, Heathrow, Atlanta, Istanbul, Singapore, Sydney, Kiev en Eindhoven Airport.

Pakketdiensten en distributiecentra die machines uit Veghel hebben staan zijn ook niet mis: Bol.com, Amazon, TESCO, UPS, DHL, FedEx en ook Albert Heijn. In 2017 is Vanderlande Industries voor 1,2 miljard euro verkocht aan het Japanse Toyota. Samen nemen ze de nummer 1 positie in de wereldmarkt voor material handling oplossing weer over van Kion. Herman Molenaar zal antwoord geven op vragen zoals: ‘Waarom heeft Toyota in Vanderlande geïnvesteerd?’, Wat is de bijdrage van Herman Molenaar als CFO in het succes van Vanderlande?’, ‘Wat is er nodig om internationaal zaken te kunnen doen?’

Programma:
07.30 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet

08.00 uur: Presentatie: Herman Molenaar, CFO VanderLande

08.45 uur: Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur: Einde en weer aan het werk

Klik hier om uw tickets te bestellen.