BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

24U StartUp

21 februari | Grand café de Stip, Torenallee 3, 5617BA EINDHOVEN | 24 uur in bedrijf | Website

Woensdag 21 februari organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in Grand Café De Stip in SX. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Mignon van Halderen – Lector Fontys inzake Thought Leadership.

Tijdens deze 24U StartUp neemt Fontys lector Mignon van Halderen ons mee in haar kijk op Thought Leadership. Thought leaders zijn ‘leading by thought’. Ze worden gedreven door een hoger doel, maar het is niet het doel op zich die ze thought leading maakt. Het is hun gedachtegoed, hun andere kijk op de wereld, waarmee ze in steen gebeitelde denkbeelden uitdagen en een katalysator zijn voor verandering en vernieuwing op belangrijke thema’s in onze samenleving. Voorbeelden zijn Tesla, Tony Chocolonely of Fairphone. Organisaties die zijn gedreven door een Novel Point of View en deze weten te vertalen naar concreet gedrag en resultaat.

Waarom is thought leadership belangrijk in onze snel veranderende samenleving? Wat karakteriseert thought leading organisaties? Hoe ontwikkel je een thoughtleadershipstrategie en is dit überhaupt maakbaar? Wat vraagt dit aan competenties, vaardigheden en mentaliteit van de communicatieprofessional?

Als je een antwoord vindt op deze vragen dan heb je met thought leadership een geweldige manier om je te onderscheiden in je markt en van je concurrent.

U kunt zich aanmelden via deze link. 

Programma:
07.30 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet bij De Stip in SX

08.00 uur: Presentatie: Mignon van Halderen – Lector Fontys inzake Thought Leadership

08.45 uur: Verbindingen met andere ondernemers

09.30 uur: Einde en weer aan het werk