BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

24U Vonkt!

12 maart | Parktheater Eindhoven, Theaterpad 1, EINDHOVEN | 24 uur in bedrijf | Website

DESIGN MEETS TECHNOLOGY

Maandag 12 maart is alweer de 13e editie van onze talkshow 24U VONKT! met ook deze keer weer bijzondere tafelgasten. Ontvangst is vanaf 19.30 uur in het Parktheater en we starten om 20.00 uur met de uitzending (ca 90 min.). 24U VONKT! wordt opgenomen en uitgezonden door Studio040.

MARTIJN PAULEN, 
CEO Dutch Design Foundation
Martijn Paulen is sinds 2013 de directeur van Dutch Design Foundation, de organisatie achter onder andere Dutch Design Week, World Design Event en Dutch Design Awards. Martijn Paulen is afkomstig van TiasNimbas Business School, waar hij de functie van director Innovation & Learning Strategies bekleedde. In 2017 had de Dutch Design Week als hoofdthema ‘Stretch’. Met de keuze voor ‘Stretch’ wil de organisatie achter DDW (Dutch Design Foundation) zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen. Hoe kijkt Martijn terug op de vorige editie en wat zijn de ambities voor 2018?

GUUS FRERICKS, Founder and CEO at HighTechXL
De oprichter en CEO van HighTechXL is een serial entrepreneur en investeerder met een grote passie voor innovatie en ondernemerschap. Hij brengt 20 jaar internationaal bedrijfsbeheer en beleggingservaring op tafel. Niemand die Guus ooit heeft horen spreken, kan onaangetast blijven door zijn enthousiasme, zijn gedrevenheid en zijn oprechte en nuchtere geest. Een sterke en ondersteunende leider voor zijn team, zijn doel is om mensen te bekrachtigen en te inspireren. Voorafgaand aan het oprichten van HighTechXL, heeft hij ruim 50 startups over de hele wereld opgericht, geïnvesteerd en versneld. Wat is het recept van zijn succes? En kunnen we binnenkort een nieuwe ‘Uber’ of ‘Airbnb’ verwachten?

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het evenement. 

European Technology Transformation Week 19 februari - 23 februari

European Technology Transformation Week

Lees meer
24U StartUp 21 februari

24U StartUp

Lees meer
Design Your Business 23 februari

Design Your Business

Lees meer