BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

De 3 T’s van Rabobank bij innovatief ondernemen in de zorg

24 oktober | MMC Innoveert. De Run 4630, 5504DB Veldhoven | Health Innovation Campus i.s.m. Rabobank | Website

De 3 T’s van Rabobank bij innovatief ondernemen in de zorg

Health Innovation campus organiseert i.s.m. de Rabobank een workshop over financiering van zorginnovaties. 

Transpiratie, tranen en toast, dat zijn de 3 T’s waar de Rabobank op hamert als het gaat over ondernemen in de zorg. Eerst gaat het over hard werken (transpiratie), dan over tegenslagen (tranen) en uiteindelijk over het vieren van kleine en grote successen (toast).

De Rabobank gelooft in grote veranderingen in het zorglandschap: van een ziekenhuis dat centraal staat, bewegen we steeds meer naar een ‘caring community’. “Wij vragen ondernemers daarom altijd eerst hoe hun innovatie in dat nieuwe landschap past”.  Daarnaast is het belangrijk dat ondernemers zich realiseren dat de zorg een gesloten systeem is: met een eigen netwerk van beroepsorganisaties, opleidingen en kwaliteitsinstituten.

Rabobank kan een introductie bieden in dat netwerk, vanuit een lokaal perspectief.

In de presentatie zetten Elise van Trigt en John-Paul van Heel van de Rabobank de mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering uiteen die er zijn voor bedrijven in de pre-seed, seed, start en groeifase.

Wanneer en waar
Datum:  24 oktober 2017
Tijd:      16:00 – 17:30
Plaats:   De Run 4630, 5504 DB Veldhoven, kleurrijk gebouw waarop staat MMC Innoveert
             Ruimte: MMC Atelier
Taal: Workshop is in het Nederlands.

Toegang: Toegang is gratis. We verwelkomen graag nieuwe gasten, dus voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar relevante personen in je netwerk. De enige voorwaarde is wel dat men actief is in de Health sector.

Aanmelden: Registreer je a.u.b. voor 17 oktober via c.vanarendonk@healthinnovationcampus.nl met vermelding: “ik kom”  of “ik kom niet”

Vragen Voor meer informatie of vragen neem contact op met Cees van Arendonk c.vanarendonk@healthinnovationcampus.nl