BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

De succesfactor van E-commerce

05 juli | Philips Stadion, Frederiklaan 10A, ingang 8 | 24 uur in bedrijf | Website

Donderdag 5 juli organiseert 24 uur in bedrijf de 24U StartUp in het Philips Stadion, Frederiklaan 10A, ingang 8 in Eindhoven. Een ontbijtmeeting obv de elementen ontmoeten, inspireren en verbinden. Gastspreker: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com.

E-commerce is de toekomst en de online markt groeit significant. Jeroen Adriaans, oprichter van Bamigo, heeft inmiddels al meerdere malen laten zien dat hij weet hoe je online succesvol kunt zijn. Bamboe herenondergoedmerk Bamigo onderscheidt zich, naast het kwalitatief materiaalgebruik, in hun marketinguitingen waarin unieke pandamaskers gedragen worden door de mannelijke modellen.

Nu het merk zich krachtig in de markt gezet heeft is hij klaar voor een nieuwe uitdaging om weer een nieuw product online in de markt te zetten. Jeroen zal tijdens deze 24U Startup vertellen over zijn ondernemerservaringen. Hoe bepaal je de merkstrategie binnen een niche markt? Hoe kan je een snelle groei automatiseren en realiseren en welke impact heeft dat op je bedrijfsvoering? Wanneer besluit je als ondernemer een volgende nieuwe uitdaging aan te gaan?

Programma:
07.30 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet
08.00 uur: Presentatie: Jeroen Adriaans, Oprichter Bamigo.com
08.45 uur: Verbindingen met andere ondernemers
09.30 uur: Einde en weer aan het werk

U kunt zich aanmelden via deze link.