BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Digital Twin & manufacturing

04 juni | Fontys Hogeschool, Rachelsmolen 1, EINDHOVEN | Smart Industry Partners | Website

Op de eerste dag van de Dutch Technology Week organiseren de Smart Industry partners in Zuid-Nederland, samen met ASQ Fontys een event dat u niet mag missen!

Digital Twin & manufacturing:
De fabriek van de toekomst is fysiek en digitaal

Tijdens het evenement wordt je geïnformeerd en geïnspireerd door Guido van Gageldonk van Unit 040, middels een praktijkcase van een collega-ondernemer en door een lector van Fontys. Verder zijn er diverse sessies in de laboratoria en lokalen van het Center of Expertise HTSM op een door jou zelf gekozen thema. Kom daar in contact met elkaar, maar ook met Fontysstudenten, -lectoren en -docenten. Ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen bij diverse vragen. Kortom: ASQ Fontys: all sorts of questions! En natuurlijk is er voldoende ruimte om kennis uit te wisselen en jouw netwerk te versterken!

Het evenement is voor DGA’s/ondernemers/managers productie uit het industrieel MKB die meer willen weten over de kansen om met een doordachte digitale kopie van je product of proces minder faalkosten, lagere ontwikkelkosten en kortere doorlooptijden te realiseren!

Drie redenen waarom je dit evenement niet mag missen:

  • Je wordt geïnformeerd over nieuwe technologieën die interessant zijn voor jouw bedrijf
  • Je maakt kennis met voorlopers op het gebied van Digital Twin en leert van hun praktijkervaringen
  • Zoek je ondersteuning, kennis, stagiaires of heb je opdrachten voor studenten van Fontys? Wij horen het graag en helpen je verder!

Programma
14.30 uur: Inloop, registratie en ontvangst met koffie/thee en versnapering
15.00 uur: Welkom door dagvoorzitter Frank Donders
15.05 uur: Fontys stelt zich aan u voor!
15.10 uur: Algemene inleiding door Guido van Gageldonk (Unit040), boegbeeld op het gebied van Digital Twin in Zuid-Nederland
15.25 uur: Digital Twin toegepast in de praktijk! Door een collega-ondernemer
15.40 uur: Presentatie door lector van Fontys over toegepast onderzoek en de inzet van studenten daarbij
15.55 uur: Lancering Fontys Open Learning Labs
16.00 uur: Korte pauze, gelegenheid tot netwerken en bezoek ASQ Fontys inspiratiemarkt
16.15 uur: Naar de labs en themasessies. Je geeft bij aanmelding aan welke laboratoria en/of themasessies je wilt bezoeken. Er is voldoende gelegenheid om de opties voor samenwerking te verkennen. 
17.15 uur: Wrap-up
17.30 uur: Netwerkborrel met ASQ Fontys Inspiratiemarkt
18.30 uur: Einde evenement

Aanmelden
Meld je snel aan via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt! Voor meer informatie kunt u Frank Donders, Gijs Bosch, Kees Adriaanseof Mark Herman mailen. 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Fontys, FME, Koninklijke Metaalunie, Kamer van Koophandel, Provincie Noord-Brabant, BOM, LIOF, TNO en Brainport Development, REWIN West-Brabant en Midpoint Brabant.