Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Dutch Automotive Festival

05 oktober | Automotive Campus, Helmond | Website

De Automotive Campus bestaat 10 jaar en de auto viert haar 250e verjaardag. Ook viert Helmond 100 jaar autoproductie. Alle reden voor het Dutch Automotive Festival op de Automotive Campus in Helmond.

Er komt een groot paviljoen met bijzondere klassiekers. Daarnaast geven studententeams acte de présence door hun (race) wagens te etaleren. Er komt ook een award van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs voor de best presterende studententeams. Daarnaast zijn er presentaties van o.a. de DAF club Nederland over de Variomatic en van de Chrysler Classic Cars Club over het leven van voormalig Chrysler topman Lee Iacocca. Op het horecaplein staat ook nog het café met de zachte G met interviews, optredens en entertainment.

Daarnaast staan de deuren bij Fontys Automotive en Summa college open, zodat een kijkje kan worden genomen in wat deze opleidingen allemaal te bieden hebben voor een mooie carrière in de veelzijdige Automotive sector   

Voorafgaand aan het feest onthult Wethouder Maas op vrijdagmiddag 4 oktober, om 15.30 uur, ter plaatse bij Kasteel / Smalle Haven, de expo “Helmond: een eeuw auto-industrie”

Entree is gratis.