BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Dutch Technology Week 2018 staat voor de deur

04 juni - 09 juni | Regio Brainport Eindhoven | Dutch Technology Week | Website

De 7e editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 4 t/m 9 juni 2018. Eén week lang vieren we technologie: maatschappelijke uitdagingen komen aan bod, er is aandacht voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, én voor alle doelgroepen (studenten, jongeren, professionals en fans) zijn er inspirerende, innovatieve events.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. En dat wordt steeds meer erkend. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. De DTW maakt de kracht en het bijzondere karakter van de hightech sector zichtbaar.

Kijk voor meer informatie op: www.dutchtechnologyweek.com