BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

E-Commerce Live!

30 mei | De Beurs van Berlage, AMSTERDAM | Emerce E-Commerce Live | Website

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met eFulfillment als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

EFULFILLMENT & LOGISTICS
De place to be voor iedereen die er toe doet in eFulfillment & Logistics.
Hét event over fulfillment & logistics voor e-commerce van retailers, producenten en webshops. eFulfillment & Logistics gaat over alle aspecten van fulfillment en logistics voor e-commerce en biedt vernieuwende en effectieve cases van aansprekende brands en retailers. De laatste ontwikkelingen en best practices in e-warehousing, distributie-management, IT en efulfillment, verpakkingen, voorraadbeheer en optimale invulling van ‘the last mile’.

Er zijn 150 (inter)nationale sprekers aanwezig, waaronder: Raph Schröder (HEMA), Martin van Kranenburg (onlinebeinvloeden.nl), Jaspar Roos (Limpid & Co) en Geert-Jan Smits (Flinders).

De eerste 1000 abonnees op Emerce hebben gratis toegang tot e-Commerce Live. Dus let op, dit ticket zolang de voorraad strekt!
Behoor je niet tot deze 1000 abonnees? Reserveer dan hier je kaartje voor het event.