BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Emerce Tech Live!

29 mei | De Beurs van Berlage, AMSTERDAM | Emerce Tech Live | Website

Tech live! is hét nieuwe event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business en marketing. Tech Live! bestaat uit 6 events onder één dak! Elk event heeft een eigen programma met toonaangevende keynote-sprekers, demo’s, industry experts en doorlopende round tables. De Beurs van Berlage, oorspronkelijk de Koopmansbeurs geheten, wordt gerekend tot de top monumenten in Nederland. Op 29 mei 2018 is de Beurs van Berlage het decor van Tech Live!

6 EVENTS IN ONE
In welke thema's van TechLive! ben jij geïnteresseerd?
* Mobile Conference
* Mobile Enterprise
* Internet Of Things
* Virtual Reality
* Future Of Payments
* AI & Machine Learning

Meer dan75 sprekers geven je een update over de belangrijkste techthema’s. Denk aan keynotes, sessies en intieme round tables met sprekers van bedrijven als Travix, KLM, Digital Transformation Office van Rabobank, Philips Lighting en ABN AMRO. Over de laatste ontwikkelingen in mobile, IoT, payments, AI, machine learning, VR, AR en Mixed Reality.

De meest interessante sprekers, experts, cases en panels on stage zijn aanwezig. Onder andere: Johan Stokking (Internet Of Things), Daan Odijk (AI & Machine Learning), Brenno Misuraca (Mobile Conference) en Bas Gezelle (Virtual Reality)

Ben je lid van het magazine, dan heb je gratis toegang tot Tech Live!
Ben je geen lid? Reserveer je kaartjes dan hier voor het event.