Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Female Tech Heroes

21 mei | Conference Center, High Tech Campus Eindhoven | High Tech Campus Eindhoven | Website

Female Tech Heroes is een nieuw netwerkevenement speciaal voor vrouwen die in de technologie werken. Doe mee aan inspirerende keynotes en workshops!

Op dit moment is het percentage vrouwen dat wereldwijd in technologie werkt nog steeds relatief laag. Zo is slechts 26 procent van alle Microsoft-medewerkers en 31 procent van alle Google-medewerkers vrouwelijk en daalt dit percentage lager als het gaat om leiderschap of daadwerkelijke technische jobs.

"We werken in een omgeving die sterk wordt gedomineerd door mannen en we hebben meer vrouwen nodig", zegt Ingelou Stol, een van de organisatoren van Female Tech Heroes. "Door belangrijke vrouwen in hogere leiderschapsrollen te plaatsen, worden andere vrouwen positief gestimuleerd om lid te worden van een organisatie die ondersteuning van het bevorderen van loopbanen van vrouwen, waardoor de algehele groei en productiviteit van het bedrijf toenemen. Veel van de vrouwen die aanwezig waren bij ons laatste evenement werken voornamelijk met mannelijke collega's en mannelijke bazen, dus daarom is het goed om die vrouwen bij elkaar te brengen."

Organisatoren Female Tech Heroes: Ingelou Stol & Hilde de Vocht

Je kunt je al vooraf registreren via deze link! Meer informatie over het programma van de dag volgt binnenkort.