BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Groeien, ondanks gebrek aan technisch personeel!

08 mei | SX gebouw, EINDHOVEN | Toekomstbestendige Maakindustrie | Website

Gaat het goed met uw orderportefeuille, maar niet met het aantrekken van nieuw personeel om aan de vraag te voldoen? Weet u niet waar u werkvoorbereiders, engineers, CNC-medewerkers of handvaardige medewerkers zoals monteurs en lassers vandaan moet halen? Remt dit uw groei? Kom dan op 8 mei naar de bijeenkomst:

Groeien, ondanks gebrek aan technisch personeel!

Doel van deze bijeenkomst is dat u inzicht krijgt hoe u, ondanks de tekorten aan personeel, toch kunt groeien door slim en effectief te organiseren en produceren. Hierbij gaat het om zaken die u morgen direct op kunt pakken, maar ook om toekomstige uitdagingen. Tijdens de bijeenkomst worden verschillende initiatieven toegelicht die u ook na 8 mei verder helpen om toekomstbestendig te zijn en blijven.

15.00 - 15.30 uur

Inloop en ontvangst

15.30 – 15.45 uur

Welkom en introductie Toekomstbestendige Maakindustrie door Monique Sonnemans Brainport Development en Anke Meuffels Koninklijke Metaalunie

15.45 – 16.15 uur

Slim organiseren, zodat je met je huidige personeel toch kunt groeien een praktijk case door Hapert Aanhangwagens

16.15 – 16.30 uur

Manarm produceren, het effectief inzetten van je huidige personeel door Jo van de Put, Koninklijke Metaalunie (Teqnow)

16.30 – 17.15 uur

Parallelsessie 1 (*) waarbij u samen met medeondernemers onder begeleiding nagaat hoe u de eigen organisatie zo kunt aanpassen dat u het gebrek aan technisch personeel minder ervaart

17.15 – 18.00 uur          

Parallelsessie 2 (*)

18.00 – 19.00 uur          

Afsluiting en netwerkborrel


(*) Bij de parallelsessies kiest u tussen vier beroepsgroepen, waar u het grootste gebrek aan technisch personeel ervaart: werkvoorbereiders, engineers, CNC-medewerkers en handvaardige vakmensen zoals lassers, monteurs, etc.
Meld u voor 18 april aan via DIT FORMULIER.