Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

HIGH5-lezing: De kansen van de circulaire economie

26 augustus | TU/e | TU/e Innovation Academy | Website

Voor de vijfde keer op rij, organiseert de Technische Universiteit Eindhoven speciaal voor het innovatieve mkb een 5-tal lezingen onder de naam HIGH5. Wij nodigen u hierbij van harte uit voor de eerste lezing in de reeks op maandag 26 augustus a.s. met als onderwerp Circulaire Economie.

Prof.Dr.Ir. Harry Lintsen trapt af met een verhandeling over de opbouw van de circulaire economie en de kansen die daaruit voortkomen voor de Nederlandse markt. Naast ideële motieven, speelt ook de internationale politiek een rol bij het stimuleren van circulaire economie. Tot slot plaatst Lintsen de ontwikkeling van de circulaire economie in een historisch perspectief. Meer inhoudelijke informatie over de lezing vindt u hier.

Aansluitend zal Tonnis Hooghoudt, algemeen directeur van Ioniqa, het thema benaderen vanuit een commercieel oogpunt. Ioniqa is een clean-tech spinoff van de TU/e en heeft technologie ontwikkeld om PET-plastic te recyclen. Met deze technologie loopt Ioniqa internationaal voorop in ontwikkeling. Hooghoudt heeft met Ioniqa al veel prijzen gewonnen op het gebied van innovatie en werkt o.a. samen met The Coca-Cola Company.

Deze lezing vindt plaats in het Multimediapaviljoen op de TU/e Campus, Horsten 1 in Eindhoven. Inloop vanaf 15.45 uur, start om 16.00 uur. Na afloop, rond 17.30 uur, bent u welkom bij de netwerkborrel. 

Wij verzoeken u om u vooraf aan te melden. De capaciteit van de zaal is beperkt, plaatsen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst. 

Meld u hier aan.

Smart Cities Innovation Mission to Seoul 03 september - 06 september

Smart Cities Innovation Mission to Seoul

Lees meer
China Business Week 2019 10 september - 13 september

China Business Week 2019

Lees meer
Photonics Applications Week 30 september - 04 oktober

Photonics Applications Week

Lees meer