BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Meet the EIT Health Living Labs

14 december | Life Sciences & Health Hub, Rotterdam

Wil jij jouw nieuwe product of service samen ontwikkelen met én laten testen door de toekomstige gebruikers in een real-life setting? Wil jij de kans op een succesvolle marktintroductie van jouw medisch-technologische innovatie vanuit jouw start-up, MKB of KMO verhogen? Denk dan eens aan een Living Lab! Ontdek de diverse mogelijkheden en diensten van de EIT Health Living Labs in België en Nederland: doe mee aan het "EIT Health Meet the Living Labs" event in Rotterdam op donderdag 14 december aanstaande! 

 
Check het programma online: PROGRAMMA.
Tijd: 14.00 - 16.30
Locatie: Life Sciences & Health Hub, Rotterdam
De kerstlunch in de Life Sciences & Health Hub start om 12.30. 

Van inhoudelijke discussies over productontwikkeling met eindgebruikers, round tables met de EIT Health Living Labs en kansen tot samenwerking met EIT Health partners... Ons doel is om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die de EIT Health Living Labs jou als start up, MKB-er of KMO kunnen bieden. Leer de EIT Health Living Labs uit België en Nederland kennen, ontmoet de mensen die dagelijks met deze Living Labs bezig zijn en spar met de partners van EIT Health, zoals imec, TU Delft en Erasmus MC.
Tijdens het event bieden we je diverse mogelijkheden om te netwerken en zowel de Living Labs als andere innovatieve start ups en bedrijven te leren kennen.