BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

NextOEM - hightech accelerator

27 maart | Eindhovenseweg 126, Waalre | Website

Business Growth Circles is het unieke programma dat ambitieuze ondernemers steunt in de ontwikkeling van hun ondernemersvaardigheden en de groei van hun bedrijf. Dit gebeurt in kleine ondernemerscirkels waarbij de deelnemers met elkaar en met topdeskundigen ingaan op hun specifieke cases op het gebied van strategie, leiderschap & organisatie, overtuigen, verkopen en financiën waardoor nieuwe inzichten kunnen ontstaan.

27 Maart 2019 wordt de in Eindhoven gestarte Business Growth Circle 2018 afgerond, graag nodigen we jullie uit om aanwezig te zijn bij dit event. Het programma blijft in beweging en graag vertellen we tijdens de bijeenkomst over de laatste ontwikkelingen met o.a. de  Circle in Nijmegen en de start van een nieuwe Eindhoven Circle in juni 2019.

Het programma voor 27 maart is als volgt: 

  • Om 16:30 uur afsluiting van de Business Growth Circle 2018 met de deelnemende bedrijven: Berlingr, Equflow, Eventbridge, Flex Industries, Re-genT en OMT Solutions.
  • Aansluitend vertelt dhr. .Piet van der Wielen, programmamanager Business binnen Brainport Eindhoven - de mede initiatiefnemer van het programma -,  over de ontwikkelingen op het gebied van groei ondernemingen in de regio Eindhoven.
  • Hierna zal Steven Goetstouwers, CEO van Admesy en deelnemer aan de eerste groeicirkel, vertellen over zijn stappen na het NextOEM programma
  • Afsluitend is er tot 19.00 uur is er gelegenheid om bij te praten met een hapje en een drankje.  

Neem ook eens een kijkje op de website: NextOEM. En geeft u graag aan of u aanwezig kunt zijn: info@nextoem.com. 

Hopelijk tot de 27e!