Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Productie > 2020

12 juni | Brainport Industries Campus, BIC 1, Eindhoven | Rabobank regio Oost-Brabant & Brainport Development | Website

De wereld verandert snel waardoor er talloze innovaties en nieuwe technologieën zijn om van te profiteren. Op welke manier kunt u zich als ondernemer uit de maakindustrie hier optimaal op voorbereiden?

In samenwerking met Rabobank regio Oost-Brabant organiseert Brainport Development op woensdag 12 juni het event 'Productie >2020: slimmer werken, betere resultaten' op de hypermoderne Brainport Industries Campus. We weten dat ondernemers elkaar graag inspireren en van elkaar willen leren, daarom brengen wij ze bij elkaar. Komt u ook?

Keynote spreker, voormalig topschaatser, Ben van der Burg weet als geen ander wat het is om doelen te bereiken en wat bedrijven nodig hebben om te overleven. Inmiddels een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van digitale strategieën.

Workshops met ondernemers uit de regio

Tijdens het event Productie > 2020 worden een viertal workshops gegeven. Deze worden geleid door een vooruitstrevende ondernemer uit de regio en een deskundige en gaan in op verhalen en voorbeelden uit eigen praktijk. U kunt zich aanmelden voor twee van de volgende workshops:

  • Verbeter uw machine, pas wiskunde toe! Janne Brok, managing director van Sioux LIME, deelt in deze workshop haar ervaringen hoe het toepassen van wiskunde als technologie binnen de maakindustrie op efficiënte en doeltreffende wijze ingezet wordt om doorbraken te realiseren. 
  • Optimaliseer uw samenwerking. Jan van Gerven, directeur van Metalnet, neemt u samen met een strategische OEM-klant mee in hoe hij de klantrelatie onderhoudt en versterkt. 
  • Slimmer werken met Smart Connect Supplier Network: gemakkelijk, veilig, betrouwbaar en snel data delen zonder belemmerd te worden door de verschillende systemen binnen uw bedrijf. Peter-Jan Hendrikx, Manager Manufacturing bij Fujitsu Glovia BV en Rutger van der Male, Projectmanager Smart Industries bij TNO delen hun ervaringen.
  • Sneller en beter: haal meer uit uw huidige machinepark! Bart Stuve, sales manager bij cards PLM Solutions BV, laat tijdens deze workshop zien hoe u door het digitaliseren van uw engineering en productie-omgeving, meer uit uw huidige machinepark kunt halen.

Programma

Vanaf 15.00 uur staat de koffie voor u klaar op de Brainport Industries Campus, BIC 1, Eindhoven. Het programma start om 15.30 uur en ziet er als volgt uit:

  • 15.30 uur: Opening en welkom door Paul van Nunen, directeur Brainport Development en Gerard Zwartkruis, directeur Bedrijven Rabobank Regio Eindhoven. 
  • 15.40 uur: Keynote spreker Ben van der Burg
  • 16.45 uur: Pauze
  • 17.00 uur: Workshop ronde 1
  • 17.45 uur: Workshop ronde 2
  • 18.45 uur: Afsluiting en netwerkborrel

Tijdens het event worden live demo’s getoond van veelbelovende innovaties. Verwonder u over wat er nu al mogelijk is, laat u inspireren en ontmoet vakgenoten! Via de aanmeldbutton gaat u naar de eventsite voor aanmelden en meer informatie over het programma en de workshops.

Klik hier om u aan te melden voor Productie > 2020.