BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Reality Check - Product Launch

19 december | De Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven | Bluetea B.V. & Safy B.V. | Website

Op 19 december vindt er een bijzondere Reality Check in de Effenaar in Eindhoven plaats met het thema Veiligheidsbewustzijn. Vanaf 13:00 uur start een mini-symposium waarin leren in een virtual en mixed reality omgeving centraal staat. Verschillende sprekers van BlueTea, SAFY BV en de Universiteit van Tilburg zullen hun kennis delen op het gebied van leerontwikkeling en effectief leren met de nieuwste technologieën. Vervolgens vindt er de wereldwijde, spectaculaire launch plaats van SAFY. Dit is een interactieve game, die met behulp van artificial intelligence, spelers op verschillende niveaus en in diverse scenario's uitdaagt op het gebied van veiligheidsbewustzijn.

De directies van BlueTea BV en SAFY BV nodigen u dan ook van harte uit aanwezig te zijn bij de exclusieve voorbeschouwing van hun innovatieve ontwikkeling waarbij het veiligheidsbewustzijn in extremis aangesproken wordt. 

Programma:
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Ruud Dullens (CEO BlueTea): Learning Development with Virtual Reality
14.00 uur: Tycho de Back (University Tilburg): Effective learning in Virtual/Mixed Reality
14.30 uur: Remon Veraart (Cofounder SAFY): Safety Awareness in the Boardroom
15.00 uur: Coffee break
15.30 uur: The Global Preview of SAFY
16.00 uur: The SAFY Experience
17.00 uur: Drinks & Bites

Aanmelden voor de launch en mini symposium kan via deze link