BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

StartupDelta Summit

19 april | Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem | StartupDelta | Website

Wij geloven in de toegevoegde waarde van het versterken, verbinden en vergroten van het startup ecosysteem in Nederland. Nederland kan gezien worden als de best mogelijke plek voor het starten, groeien en internationaliseren van business. Met de unieke connectie met alle lagen van de overheid, corporaties en belangrijkste innovatie hubs, beogen wij het Nederlandse startup ecosysteem in één hub te voegen. Barrières worden afgebroken en toegang tot talent, kapitaal, netwerk, kennis en markten wordt vergroot.

Nederland heeft een enorm innovatie-potentieel

We hebben 10+ innovatieve regio’s op een oppervlakte praktisch even groot als Silicon Valley. We behoren met 13 universiteiten in de Top 200 van Times Higher Education World University Ranking tot de wetenschappelijk wereldtop. En door ons leefklimaat voelt internationaal top talent zich thuis in Nederland. 

En die innovatie-kracht wordt ook internationaal erkend
We zijn 3e gerankt op de Global Innovation Index. De internationale technologie bedrijven vestigen hun Europese hoofdkantoor in Nederland. En we blinken wereldwijd uit op een aantal thema’s. 

Nu is het tijd om door te pakken
Wij zijn StartupDelta en op 19 april komen wij samen. Vanuit overheden, universiteiten, onderwijs, en bedrijfsleven zetten wij onze kennis en ervaring om in actie en bouwen wij gezamenlijk aan de infrastructuur zodat startups in Nederland sneller kunnen starten, groeien en internationaliseren.

De StartupDelta Summit heeft als doel

  • Nieuwe onverwachte verbindingen tot stand laten komen om sneller samen te bouwen aan het Nederlandse startup ecosysteem.
  • Zichtbaar, voelbaar, tastbaar en proefbaar maken van alles wat Nederland te bieden heeft om innovaties te laten slagen.
  • Momentum creëren voor bestaande initiatieven en nieuwe mensen en kennis samenbrengen.

Klik hier om het programma te bekijken. Via deze link kunt u zich registreren voor het evenement.