BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

VAN GOED IDEE TOT MILJOENENBEDRIJF

21 maart | Conference Center High Tech Campus, High Tech Campus 1 (The Strip), EINDHOVEN | 24 uur in bedrijf | Website

SendCloud is één van de snelst groeiende techstart-ups van Europa. Sabi Tolou en zijn twee zakelijke partners zijn het bedrijf in oktober 2012 begonnen omdat zij zagen dat de groei in e-commerce grote logistieke uitdagingen met zich meebrengt voor online retailers, pakketvervoerders en de consument. SendCloud biedt software aan waarmee webshops eenvoudig pakketbestellingen kunnen verwerken en bezorgen en bespaart met deze online verzendtool tijd en verzendkosten. Zo kunnen kleinere bedrijven opboksen tegen grote webwinkels als Coolblue en Bol.com. Inmiddels ook actief in Frankrijk en Duitsland met momenteel 65 fte en door een miljoeneninvestering willen ze de omzet elk jaar minstens verdubbelen om uiteindelijk wereldwijd marktleider te worden.

Hoe ga je als startup om met snelle groei in een korte tijd? Hoe ga je om met verandering van je eigen rol in een steeds groter wordende organisatie? Hoe bepaal je de strategie en geef je vorm aan je internationale ambities? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens deze 24U StartUp, dus meld je snel aan!

Programma:
07.30 uur: Uitgebreid ontbijtbuffet
08.00  uur: Sabi Tolou Co-founder en CCO van SendCloud – Het snelst groeiend technologiebedrijf van Nederland
08.45 uur: Netwerken en verbinden
09.30 uur: Einde