Software delivers the 'smart' in systems

Ruim 30 bedrijven bundelen krachten en spelen in op de laatste innovaties en trends op het gebied van High Tech Software. Met elkaar hebben de leden vier belangrijke thema’s gedefinieerd waarbij de ontwikkelingen rondom Industrie 4.0 en de vragen die dit oproept centraal staan: zichtbaarheid, samenwerking & technologie, internationalisering en arbeidsmarkt.

Industrie 4.0

De Brainport regio produceert de meest geavanceerde software ter wereld. Software, waar veel van de innovatieve, complexe producten - waar deze regio om geroemd wordt - op vertrouwen. Steeds meer belichaamt software het IP dat High Tech bedrijven in staat stelt om te concurreren en te winnen op het wereldtoneel. De High Tech Software bedrijven zijn daarmee één van de belangrijkste pijlers waarvan het succes van de Brainport regio afhangt!

Gezamenlijk vormen deze High Tech softwareontwikkelaars het High Tech Software Cluster dat bijdraagt aan het verkorten van de time-to- market en het voorkomen dat de complexe ontwikkelprojecten van producten en diensten bij machinebouw oncontroleerbaar en onbeheersbaar worden.

HET FUNDAMENT VOOR SLIMME OPLOSSINGEN VOOR DE TOEKOMSTIGE SAMENLEVING

Om de producten en diensten van de toekomst te kunnen ontwikkelen en fabriceren, is een andere opstelling van de industrie nodig. De Technologie Signatuur laat zien dat Brainport daarvoor alle ingrediënten in huis heeft. De regio kan voortbouwen niet alleen op een technologiebasis van wereldklasse, maar ook op sterke samenwerkingsverbanden, design-competenties en het vermogen om systemen te integreren in de digitale wereld.

Download de Technologiesignatuur van Brainport

Over Brainport Eindhoven

De Brainport Eindhoven regio is een toptechnologieregio van wereldformaat. Hightech en design gaan hand in hand met hoogwaardige maakindustrie en ondernemerschap en steunt op software. Samenwerking en kennisdeling zitten in ons DNA en vormen de basis voor de kenmerkende open innovatie die Brainport slim en sterk maakt. Door snel in te spelen op wereldwijde veranderingen en continue nieuwe verbindingen aan te gaan, creëren we kansen. Voor iedereen.

Altran

Meer

Acknowledge

Meer

Author- E

Meer

Adversitement

Meer

Embedded systems

Meer

Alten

Meer

Delphino consultancy

Meer

Unit 040

Meer

Festa solutions

Meer

Fourtress

Meer

ICT automatisering

Meer

Logic Technology

Meer

Tomtom

Meer

Profit

Meer

Cordis

Meer

Etteplan

Meer

KE-works

Meer

Heemskerk innovative

Meer

Verum

Meer

TU/e

Geassocieerd lid

Meer

Process gold

Meer

Sioux

Meer

DEMCON

Meer

Beltech

Meer

Compumatica

Meer