Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Bedrijven en investeerders komen samen

Om investeerders in contact te brengen met interessante bedrijven uit Brainport Eindhoven vinden er jaarlijks diverse matchingbijeenkomsten plaats. Ook komen investeerders steeds vaker in netwerkverband bij elkaar om de mogelijkheden in Brainport Eindhoven te onderzoeken en samen de kapitaalstructuur voor innovatieve technologische bedrijven te versterken. In Brainport Eindhoven zijn ook twee acceleratorprogramma's actief.


Als investeerder zichtbaar worden op de kaart? Meld u aan bij de Eindhoven Startup Map.

Aansluiten bij het netwerk of meer weten?

Neem direct contact op!
Piet van der Wielen
Programmamanager Business

Brainport Networking Financials

Brainport Networking Financials is een netwerk van financiers -bestaande uit Informals, VC's, vertegenwoordigers van banken, financiële dienstverleners, overheid en kennisinstellingen- met interesse en mogelijkheden de kapitaalstructuur voor technologische Brainport bedrijven te versterken.

Bekijk het netwerk en sluit je aan

Venture Capital Desk

Een centraal loket op de High Tech Campus Eindhoven, waar innovatieve startups terecht kunnen voor ondersteuning en advies op het gebied van financiering. Het VC desk ondersteunt hen bij het loskrijgen van financiering bij banken en venture capitalists.

Het VC desk voor Brainport

Made in Brabant

Made in Brabant is een samenwerkingsverband van publieke en private partijen die zich inzetten om het ondernemers- en investeringsklimaat in de provincie Noord Brabant te versterken. Bedrijven worden uitvoerig getoetst en indien nodig begeleid zodat het bedrijf investor ready is.

Doe mee met Made in Brabant

HighTech XL

HighTech XL is een accelerator voor startende technologie bedrijven. HighTech XL stoomt de jonge bedrijven in drie maanden klaar voor een investeringsronde. Het programma beschikt zelf over een fonds en kan investeringen doen van 0,5 tot 2,5 miljoen.

De mogelijkheden van HighTechXL

NextOEM

Een acceleratorprogramma voor technologiebedrijven die worden geconfronteerd met de zogenaamde 'Valley of Death'. Het zijn bedrijven die al een 'proof of concept' hebben ontwikkeld en nu moeten industrialiseren en internationaliseren.

Meer informatie over het programma

Brainport Venture Day

In Brainport vinden jaarlijks bijeenkomsten plaats waar bedrijven zich kunnen presenteren aan (potentiële) financiers, zoals de Brainport Venture Day (2014):een dag met financiers en regionale snelgroeiende innovatieve bedrijven. Pitches en presentaties van high tech bedrijven uit Brainport.

Download de brochure

Bankentafel

Aan de hand van concrete, moeilijk te financieren cases, delen financiers hun kennis, kunde en netwerk om bedrijven verder te helpen.

Lees meer over dit initiatief