BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Talent Attraction Program Brainport

Met het Talent Attraction Program Brainport trekken we nationaal en internationaal tech & IT talent aan voor bedrijven en organisaties in Brainport Eindhoven. Het gaat daarbij om talent op MBO4, HBO en WO-niveau. De kracht van het programma zit in de samenwerking tussen de regionale werkgevers. Basisactiviteiten en aanvullende mogelijkheden Naast activiteiten die bedoeld zijn voor alle werkgevers in Brainport Eindhoven, bieden we een aantal aanvullende mogelijkheden voor werkgevers die extra intensief willen inzetten op talent attraction. Het betreft:

  • De mogelijkheid om zelf naar talent te zoeken in een uitgebreide talentpool (talentBOX) en passende profielen op maat aangeboden te krijgen door de Brainport Talent Guide.
  • Een traineeship programma waarbij bijna/pas afgestudeerde techneuten en IT-ers uit Spanje opdrachten uitvoeren bij werkgevers in de regio.
  • Deelname aan gerichte promotiecampagnes voor groepen bedrijven die ingegeven zijn door (eenmalige) kansen op de internationale arbeidsmarkt.


Meer weten over of deelnemen aan Talent Attraction Program. 
Wilt u meer weten over of deelnemen aan het Talent Attraction Program? Neem dan contact op met Richard Kerste.

Meer weten?

Wij beantwoorden graag jouw vraag
Richard Kerste
Project Manager Brainport Talent Centre