Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Techfinder

TechFinder biedt een totaaloverzicht van activiteiten en materialen binnen het domein van wetenschap en techniek voor kinderen en jongeren. Ons doel is om leraren, docenten, pedagogisch medewerkers en managementleden wegwijs te maken in het aanbod van activiteiten en materialen. TechFinder geeft gebruikers tevens de mogelijkheid om reviews te plaatsen en te bekijken. Hierdoor helpt u als eindgebruiker de kwaliteit van de producten op peil te houden.

  • Voor wie is TechFinder?
    TechFinder is er voor docenten en leraren uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO die het belangrijk vinden om jongeren de kans te bieden om hun wetenschap- en techniektalenten te ontwikkelen.
  • Waarom is TechFinder ontwikkeld?
    Er is behoefte aan een compleet overzicht van wetenschap- en techniekactiviteiten en materialen. Leraren, docenten en begeleiders zien door de vele bomen het bos niet meer. Daarnaast willen zij graag van collega's weten wat de ervaringen zijn. Aanbieders hebben eveneens de behoefte om gezamenlijk de scholen te informeren over de mogelijkheden om zo kosten te besparen en meer inzicht te krijgen in bestaande activiteiten en nieuwe kansen.
  • Hoe werkt TechFinder?
    Docenten, leerkrachten en pedagogisch medewerkers kunnen zoeken in het totaalaanbod van techniekactiviteiten en materialen en direct in contact komen met de aanbieders.

TechFinder is ontwikkeld door Brainport Development

Meer weten?

Wij beantwoorden graag jouw vraag
Lianne van den Wittenboer
Projectleider