Vrijblijvend sparren over jouw Next Move? Vraag een intake gesprek aan!

Next Move is dé ingang naar kennis, kunde en kapitaal voor ondernemers met groeiplannen in de Brainportregio. Ons team van business developers staat klaar voor zowel startende als langer bestaande bedrijven. En nadrukkelijk ook ondernemers in spe, zoals student-starters, kunnen bij ons aankloppen. Next Move put uit de gebundelde netwerken van Fontys Hogescholen, de TU/e, het Summa College, Bright Move, de BOM en Brainport Development. In samenwerking met deze partners bieden we uiterst diverse en specialistische ondersteuning. Net wat nodig is. Maatwerk. Van het aanscherpen van een business case en advies over huisvesting tot begeleiding door een hoogleraar of een financieringsoplossing. Alles voor de next move!

Next Move opereert onafhankelijk, zonder commercieel belang, met het oog op verdere economische ontwikkeling van de regio. Via een intake gesprek kun je in contact komen met een van onze business developers.

Next move

Altijd een goede move: een intake bij Next Move

Elk business idee is bij Next Move welkom voor een scan. Een panel experts op het snijvlak van bedrijfsleven, techniek en onderwijs, buigt zich kritisch over de mogelijkheden. De kosten: nul. Het resultaat: een eerlijk en deskundig oordeel, inzicht in ontbrekende puzzelstukken, inzicht in de weg daar naartoe en geopende deuren in een interessant, breed netwerk.

Neem contact op voor een intake

Elk business idee is bij Next Move welkom voor een scan.

Klik hier voor een afspraak

Meer weten over Next Move?

We gaan graag met u in gesprek
Piet van der Wielen
Programmamanager Business

Met je start-up snel resultaat boeken?

Download de brochure en lees meer.

Klik hier om te beginnen

BOM

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Meer

Brainport Development

Brainport Development is een economische ontwikkelingsorganisatie die samen met partners uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid werkt aan het versterken van Brainport Eindhoven. Deze regio is het high tech centrum van Europa, is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie.

Meer

Bright Move

Bright Move helpt startende, innovatieve ondernemers in de regio Zuidoost-Brabant hun ambitieuze droom te helpen verwezenlijken.

Meer

Fontys

Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 28 instituten en die verzorgen ongeveer 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service.

Meer

Summa College

Het Summa College heeft 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen.

Meer

TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is een onderzoeksgedreven universiteit van internationale allure, waar excellent onderzoek en onderwijs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Meer