Next Move voor ondernemers

Next Move benadert elk business idee met een frisse blik. We gaan vooral uit van mogelijkheden. Waar sta je? En wat is de next move?

Klik hier voor een afspraak

Via een intake gesprek met een van onze business developers zet jij je Next Move


Start je een nieuwe activiteit op vanuit een bestaande onderneming, dan kruip je eigenlijk opnieuw in de huid van starter. Alleen weet je al wat er allemaal bij komt kijken. Dat is een voordeel, maar kan ook remmend werken. Next Move benadert elk business idee met een frisse blik. We gaan vooral uit van mogelijkheden. Want het Next Move netwerk biedt die.

Een nieuwe weg inslaan

Een nieuwe weg inslaan

Een nieuwe weg vraagt nieuwe inzichten en vaak een andere manier van werken of samenwerken. Next Move adviseert hierin!

Kennis en kunde invliegen

Kennis en kunde invliegen

We speuren het Next Move netwerk af naar waardevolle kennis en kunde. Denk aan hulp bij een nadere marktverkenning of het ontwikkelen van een prototype of proof of concept. Van high level wetenschappelijk onderzoek tot operationele support: Next Move heeft het in huis.

Samenwerking aangaan

Samenwerking aangaan

Next Move is voortdurend uit op het leggen van verbindingen en combineren van expertises. Dat levert bijvoorbeeld op: deelname aan een living lab. Of: een match met een innovatieve start-up, goed voor een sterkere propositie.

Financiering aantrekken

Financiering aantrekken

Next Move heeft veel te bieden op het gebied van vroege fase financiering. Verschillende van onze netwerkpartners zijn daar in gespecialiseerd. Daarnaast onderhouden we contacten met private investeerders. En we denken mee over andere oplossingen aan dan harde euro’s. Zoals een partnership met een launching customer die wil voorfinancieren. Als het even kan trekken wij die uit ons netwerk.

BEN JIJ EEN ONDERNEMER en heb je een nieuw idee?

Een sluitend business plan helpt je jouw ideeën te realiseren.

Download business plan format

Meer weten over Next Move?

We gaan graag met u in gesprek
Piet van de Wielen
Programmamanager Business

BOM

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Meer

Brainport Development

Brainport Development is een economische ontwikkelingsorganisatie die samen met partners uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid werkt aan het versterken van Brainport Eindhoven. Deze regio is het high tech centrum van Europa, is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie.

Meer

Bright Move

Bright Move helpt startende, innovatieve ondernemers in de regio Zuidoost-Brabant hun ambitieuze droom te helpen verwezenlijken.

Meer

Fontys

Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 28 instituten en die verzorgen ongeveer 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service.

Meer

Summa College

Het Summa College heeft 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen.

Meer

TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is een onderzoeksgedreven universiteit van internationale allure, waar excellent onderzoek en onderwijs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Meer