Aanbod voor start-ups

Next Move benadert elk business idee met een frisse blik. We gaan vooral uit van mogelijkheden. Waar sta je? En wat is de next move?

Klik hier voor een afspraak

Via een intake gesprek met een van onze business developers zet jij je Next MoveStarten is een vak apart. Als start-up wachten je de nodige te nemen hobbels. Gewapend met een potentievol business ga je de uitdaging aan, maar vastlopen ligt op de loer. Next Move plaveit het pad naar marktsucces, met alle aandacht voor partnering en financiering.

Je verhaal aanscherpen

Je verhaal aanscherpen

Lang voor de marktintroductie van je product of dienst begint ‘het verkopen’ al: richting benodigde samenwerkingspartners en financiers. Kan je verhaal scherper? Daar werken we dan aan. Op naar een ijzersterke business case en overtuigende pitch.

Kennis en kunde invliegen

Kennis en kunde invliegen

Ben je geholpen met specifieke kennis en kunde? We speuren het Next Move netwerk af naar voor jou waardevolle partijen. Denk aan ondersteuning bij een nadere marktverkenning of het ontwikkelen van een prototype of proof of concept. Van high level wetenschappelijk onderzoek tot operationele support: Next Move heeft het in huis. Klik hier voor een overzicht van initiatieven in Brainport.

Samenwerking aangaan

Samenwerking aangaan

Next Move is voortdurend uit op het leggen van verbindingen en combineren van expertises. Dat levert jou bijvoorbeeld op: deelname aan een living lab. Of: een match met een volwassen onderneming. In ruil voor jouw innovatieve inbreng lift jij mee op ervaring en een al opgebouwde marktpositie - een snelle route van start-up naar scale-up!

Financiering aantrekken

Financiering aantrekken

Zonder startkapitaal begin je niets. Next Move heeft veel te bieden op het gebied van vroege fase financiering. Verschillende netwerkpartners zijn daar in gespecialiseerd. We hebben zicht op alle relevante fondsen en regelingen. Is het begin er eenmaal, dan wordt het in de praktijk makkelijker om ook banken mee te krijgen. Bovendien onderhouden we contacten met private investeerders. En we denken mee over andere oplossingen dan harde euro’s. Bijvoorbeeld een partnership met een launching costumer die wil voorfinancieren. Als het even kan trekken wij die uit ons netwerk.

Huisvesting vinden

De juiste vestigingslocatie vergroot je slaagkansen. Ben je op zoek naar bedrijfsruimte? Next Move kent het aanbod in de regio. We dienen je graag van advies. Een aantrekkelijke mogelijkheid is het huren van een betaalbare unit, op flexibele voorwaarden, in een representatief bedrijvencentrum. Ben je een hightech start-up? Misschien vind je de ideale thuisbasis op een open campus met gedeelde R&D topfaciliteiten.


Ben jij een startende ondernemer en wil je jouw bedrijf laten groeien?

Een sluitend business plan helpt je gestelde doelen te vertalen naar een succesvolle onderneming.

Download business plan format

MEER WETEN OVER NEXT MOVE?

WIJ GAAN GRAAG MET U IN GESPREK
Robert Al
TU/e Innovation Lab

BOM

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Meer

Brainport Development

Brainport Development is een economische ontwikkelingsorganisatie die samen met partners uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid werkt aan het versterken van Brainport Eindhoven. Deze regio is het high tech centrum van Europa, is een belangrijke pijler van de Nederlandse economie.

Meer

Bright Move

Bright Move helpt startende, innovatieve ondernemers in de regio Zuidoost-Brabant hun ambitieuze droom te helpen verwezenlijken.

Meer

Fontys

Fontys is één van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 28 instituten en die verzorgen ongeveer 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service.

Meer

Summa College

Het Summa College heeft 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen.

Meer

TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is een onderzoeksgedreven universiteit van internationale allure, waar excellent onderzoek en onderwijs onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Meer