BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Brabanders brengen expertise digitalisering naar MT Connect Neurenberg

29 mei 2017

Brabantse ondernemers uit de medische technologie bezoeken komende maand de internationale vakbeurs MT Connect in Neurenberg. In Zuid-Duitsland is veel interesse voor innovatie uit Nederland.

De Duitse gezondheidszorg loopt achter in de digitalisering van ziekenhuizen ten opzichte van bijvoorbeeld Nederland, tegelijkertijd barst het – zeker in Zuid-Duitsland – van bedrijven die op het allerhoogste niveau hightech oplossingen produceren voor de zorg.

Dat is een zeer interessant speelveld voor Nederlandse ondernemers die ook over de grens markten verkennen. De internationale vakbeurs MT Connect op 21 en 22 juni in Neurenberg is een plek waar die werelden samenkomen. Hier zijn fabrikanten, toeleveranciers en R&D-organisaties uit de medisch technologische industrie.

Het MedTech Summit congres vindt gelijktijdig plaats en is de ontmoetingsplek van markt en wetenschap, waar meer dan 1.000 internationale experts elkaar ontmoeten en kennis delen. Rondom de beurs en het congres doen bezoekers mee aan interactieve netwerksessies, maken ze kennis met nieuwe technologieën en producten, en nemen ze deel aan matchmaking tussen relevante bedrijven.

Wilt u meer weten over health en innovatie? Bekijk dan eens de website van Slimmer Leven 2020.