Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Brainport Eindhoven goed vertegenwoordigd tijdens European Career Fair MIT Boston

05 februari 2019

De Brainport Eindhoven regio is goed vertegenwoordigd tijdens de European Career Fair (ECF) op het MIT (Massachusetts Institute of Technology) in Boston (USA). We presenteren ons onder de Holland High Tech vlag, om zo samen sterker zichtbaar te zijn in het buitenland. Naast Brainport Development zijn diverse bedrijven en organisaties uit de regio aanwezig zoals ASML, Vanderlande, TU/e en TNO. 

De European Career Fair trekt jaarlijks circa 4000 studenten (Bachelors en Masters) en young professionals die een concrete interesse hebben om hun Master studie in Europa te volgen, of een academische of bedrijfsmatige carrière ambiëren in Europa. Ervaring uit voorgaande jaren leert dat de Nederlandse deelnemende bedrijven gemiddeld twee internationals aan zich weten te binden naar aanleiding van de ECF. 

Brainport Eindhoven op de kaart als top technologie regio 
Vanderlande, TU/e, ASML en TNO presenteren zich tijdens de careerfair. Brainport Development vertegenwoordigt daarnaast de gehele regio en zorgt ervoor dat Brainport Eindhoven tijdens de beurs als toptechnologie regio op de kaart wordt gezet. We verwijzen talent daarbij onder meer door naar de website www.brainporteindhoven.com waarop alle tech en it vacatures uit de regio getoond worden.

Wilt u weten wat Brainport Development voor uw organisatie kan betekenen in het aantrekken en behouden van internationaal talent?* Kijk dan op brainport.nl.

*De activiteiten die we op dit vlak ondernemen worden mede mogelijk gemaakt door de regiodeal met de landelijke overheid die deel uitmaakt van de Brainport Nationale Actie Agenda.