BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Brainport: Expositie 'Recognizeble Characters' van ontwerperduo heetman|patijn

10 januari 2017

Yksi Connect laat in de roulerende expositie ‘Made in Brainport’ werk zien van jonge ontwerpers uit de Brainportregio. Hans Heetman en Jaap Patijn tonen van 22 december tot en met 16 maart 2017 hun werk bij Brainport Development op Emmasingel 11 in Eindhoven.

Het merk heetman | patijn staat voor karakter en tijdloos design. Intuïtieve producten met een knipoog die een leven lang meegaan. Hans Heetman en Jaap Patijn startten hun gezamenlijke ontwerpstudio in 2012, na hun studie aan de Design Academy in Eindhoven. Zij vullen elkaar aan in hun specialisme en expertise en versterken elkaar daardoor in het ontwerpproces. Vanaf de eerste schets tot aan het moment dat het in de winkel ligt.

Hun werk varieert van verlichting tot stoelen, en van spiegels tot memohouders. Ze werken onder eigen beheer, maar ook voor fabrikanten zoals Satelliet Meubelen, Dutch Originals en Drentea.