Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Brainport meets Brainport: de successen van afgelopen jaren

25 januari 2019

Op donderdag 24 januari vond de 13e editie van Brainport meets Brainport plaats. De bijeenkomst, met 120 aanwezigen, vond plaats in Bergeijk, in het bijzondere gebouw de Ploeg. Maakbedrijf BRUNS, ontwikkelaar voor tentoonstellingen, was gastheer voor deze bijeenkomst. 

De vroege vogels konden een rondleiding door het bijzondere gebouw, ontworpen door Gerrit Rietveld, krijgen. Vervolgens verwelkomde Jan Burgmans, directeur van BRUNS, alle aanwezigen, gevolgd door een openingswoord van John Jorritsma. Hij benadrukte de successen van 2018 en hoopte op een net zo mooi jaar voor 2019. 

Angelique Staal vertelde daarna over de successen van de Brainport Nationale Actieagenda en de Regio Deal Brainport Eindhoven. De projecten die gestart zijn, mochten vervolgens 1 minuut pitchen over hun project, wat een dynamisch onderdeel werd van de bijeenkomst. 

Tot slot mocht iedereen in de zaal vragen stellen aan Paul van Nunen, algemeen directeur van Brainport Development en werd de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. 

Zie hieronder een foto-impressie van de bijeenkomst.