Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Campagne 'Samen klaar voor de Toekomst' zet regio in beweging

15 april 2019

Op 1 mei wordt de campagne 'Samen Klaar voor de Toekomst' gelanceerd. Samen met jullie zetten wij daar graag onze schouders onder. Deze campagne is bedoeld om bewustwording te creëren over Leven Lang Ontwikkelen bij alle inwoners in onze regio. Dit doen we door het aanbieden van een online portal én activiteiten tijdens de Dutch Technology Week. 

Op de online portal – Nederlands én Engelstalig – kunnen het individu en de werkgevers zien wat de digitale ontwikkelingen zijn en vinden zij een concreet overzicht van aanbieders rondom leven lang ontwikkelen: opleidingen, coaching, etc. Aan de activiteiten tijdens de Dutch Technology Week - van 20 t/m 25 mei - bieden we activiteiten aan waar iedereen aan kan deelnemen.

Als partner van het Brainport Talent & Skills Akkoord krijg jij op 1 mei een e-mail met hierin een communicatiepakket met materiaal voor de campagne. Door de informatie uit dit communicatiepakket actief met alle mensen in jouw organisatie te delen, draag je actief bij aan deze campagne en verhogen we met z’n allen de bewustwording dat ontwikkeling – hoe klein of groot ook – voor iedereen belangrijk is. Ook voor jezelf trouwens. Vanaf 1 mei is de website ook live. 

Klik hier voor de factsheet over de campagne 'Samen klaar voor de toekomst'.