BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Debat en reflectie tijdens Dutch Design Week

19 oktober 2016

De vijftiende editie van Dutch Design Week (DDW) gaat zaterdag 22 oktober van start. Eregasten van de jubileumeditie zijn 2500 nationale en internationale ontwerpers die de wereld net iets beter, slimmer, handiger en mooier maken. In Eindhoven tonen ze tot en met 30 oktober hun nieuwste werk en het beste wat design te bieden heeft.

Tijdens Dutch Design Week (DDW) komen alle aspecten van design aan bod. Publiek, pers en bedrijfsleven krijgen een exclusieve blik achter de schermen en zien de toekomst met eigen ogen in de maak. Behalve enkele honderden tentoonstellingen en presentaties, biedt het evenement met lezingen, bijeenkomsten en seminars voldoende ruimte voor reflectie en debat. Ook is er tijd voor ontspanning – bijvoorbeeld tijdens een van de prijsuitreikingen, netwerkborrels of (live) muziekshows.

Programma

Het omvangrijke programma dat zich gedurende negen dagen afwikkelt op honderd locaties verspreid door de stad, trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. De DDW vormt zo, samen met de Design Academy Eindhoven, dé etalage van het industriële design waarmee de Brainportregio in de wereld furore maakt.

Kijk voor alle events en de volledige line-up op de website van DDW.

Gerelateerd bericht:
Vritual en Augmented Reality Beyond...