BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Eindhovense productie valt in de prijzen op internationaal filmfestival

11 april 2018

Eindhovense productie valt in de prijzen op internationaal filmfestival
Brons voor Veldkamp Produkties en Sioux op het 2018 New York Festivals World’s Best TV & Film

De corporate moodfilm ‘We bring high-tech to life’ - geproduceerd door Veldkamp Produkties in opdracht van en in samenwerking met hightech bedrijf Sioux - heeft gisterenavond op het toonaangevende New York Festival World’s Best TV & Film Gala de Bronzen Wereld Medaille gewonnen in de categorie ‘Society & Social Issues’.

Producent Jeroen Veldkamp van Veldkamp Produkties en opdrachtgever Mark Hoevenaars van Sioux namen de bronzen medaille dinsdagavond 10 april in ontvangst tijdens het awards gala in Las Vegas. Het gala vond deze keer in Las Vegas plaats in verband met de jaarlijkse NAB Show; de grootste media & entertainment conferentie ter wereld.


Hét internationale filmfestival
Het New York Festival of World’s Best TV & Films is hét internationale evenement voor televisieproducties en opdrachtfilms uit de hele wereld. Voor de 2018 editie zijn uit meer dan 40 landen zo’n 1000 televisie- en videoproducties ingezonden.

Bekroonde samenwerking
In de bedrijfsfilm laat Sioux zien hoe technologie de wereld om ons heen verandert en schept het hightech bedrijf een beeld van een innovatieve toekomst met oneindige mogelijkheden.

Mark Hoevenaars, Marketing & Strategy director Sioux: “Het was een hele uitdaging om de technologie van de toekomst tot uitdrukking te brengen. Dit vraagt veel verbeeldingskracht en inzet binnen de samenwerking. Wij zijn trots op het winnen van deze award en willen Veldkamp Produkties bedanken voor hun creativiteit en inzet, bij de realisatie van onze corporate movie.”

Eerder al in de prijzen
In 2017 viel Veldkamp Produkties in Amerika ook al in de prijzen op het US International Film & Video Festival met de derde prijs (Certificate for Creative Excellence) in de categorie ‘Editing’ en de tweede prijs (Silver Screen Award) in de categorie ‘Music’ voor de moodfilm ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

De met de bronzen wereld medaille bekroonde video is te bekijken op de website van Sioux en Veldkamp Produkties.

Over Veldkamp Produkties
Veldkamp Produkties is een full-service video (productie)bureau en biedt videodiensten aan van videomarketing en -strategie, concept, script, pre-productie, opnamen, postproductie, vertaling tot oplevering in alle gewenste internationale formaten en talen. Zij vertellen verhalen in bewegend beeld, specifiek gericht op doelgroepen en met gewenste resultaten. Dat garanderen zij omdat zij, door hun unieke aanpak van het productieproces al sinds 1995, exact weten hoe indrukwekkende én doeltreffende videoproducties gemaakt kunnen worden en hoe deze, met de middelen van vandaag, het meest effectief kunnen worden ingezet. Dat doen zij met veel plezier en liefde voor het vak voor vele (inter)nationale opdrachtgevers.

Over Sioux
Sioux heeft alle expertises in huis om maximaal bij te dragen aan het succes van hightech producten en productiesystemen. De kracht van Sioux zit in de unieke combinatie van hoogwaardige competenties op het gebied van software, mechanica, optica, fysica, mechatronica, elektronica, wiskunde en IoT oplossingen. Met meer dan 600 engineers ondersteunt of vormt Sioux de R&D afdeling van vooraanstaande hightech bedrijven. Sioux neemt hierbij graag de verantwoordelijkheid op zich: vanaf het meedenken in de conceptfase tot en met het leveren van serie productie. Sioux wil samen met haar klanten waarde toevoegen en bouwen aan innovatieve oplossingen die een bijdrage kunnen leveren aan een maatschappij die slimmer, veiliger, gezonder, plezieriger en duurzamer is.