Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Expositie Ontwerplabel Vij5: 10 nieuwe producten in 10 weken

28 november 2017

Yksi Connect laat in de roulerende expositie ‘Made in Brainport Eindhoven’ werk zien van jonge ontwerpers uit Brainport Eindhoven. Ontwerplabel Vij5 toont een selectie van haar nieuwste producten van 24 november 2017 tot en met 15 februari 2018 bij Brainport Development op de Emmasingel 11 in Eindhoven.

Ontwerplabel Vij5
Onder de naam Ontwerplabel Vij5 hebben Arjan van Raadshooven (architect, TU Eindhoven) en Anieke Branderhorst (Design Academy Eindhoven) een studio, werkplaats en showroom aan de Hallenweg in Eindhoven. Ze ontwerpen zelf maar nemen ook producten van andere (jonge) designers op in de collectie. De afgelopen maanden introduceerde Vij5 een tiental nieuwe producten op diverse beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Een selectie daarvan is te zien bij Brainport Development. 

Ontwerpers
Floris Hovers ontwierp de even handige als stijlvolle kandelaar Fixum. Fraai zijn ook de terracotta waterkaraf en de verzameling keramiek Archiving Water Ware van Lotte de Raadt met een nieuwe, door haar ontwikkelde glazuurtechniek. Ontwerpduo (Nathan Wierink & Tineke Beunders) toont de lamp Lloop XL en Hanne Willmann presenteert een aantal houten keukenplanken die op een slimme manier zijn voorzien van structuur en reliëf.  
 
Mede mogelijk gemaakt door: Yksi Expo, Yksi Connect en Brainport Development.

Expositie Ontwerplabel Vij5: 10 nieuwe producten in 10 weken