BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Fontys presenteert zich als hightech innovatiepartner

12 mei 2017

Hulp nodig bij innovatievraagstukken binnen je bedrijf? Tijdens het evenement ASQ Fontys 2017 op 16 mei kunnen ondernemers sparren met Fontys-deskundigen en collega’s over onderwerpen als 3D-printen, big data en robotica. ASQ Fontys 2017 is onderdeel van de Dutch Technology Week.

Onderzoeksleiders en lectoren van Fontys zullen aanwezigen informeren tijdens zogeheten LABtours. Dit zijn brainstormsessies rondom de volgende onderwerpen: addititive manufacturing, agro-mechatronics, applied natural science, big data, business entrepreneurship, high tech embedded software, business servie innovation, distributed sensor systems, electric drive, interaction design en robotics.

Voorafgaand en na afloop van de LABtours kun je inspiratie opdoen tijdens de Powerhouse Speeches. In deze speeches geven leiders in de technologie hun zicht op de menselijke maat. Ook ontvangen aanwezigen bij binnenkomst cheques ter waarde van 2.000 euro die ze kunnen inleveren bij de stands. Komt er een samenwerking tot stand met onderzoeksgebieden in het Fontys hightechdomein, dan gelden deze waardecheques als eerste betaling (indien de samenwerking in 2017 start).

ASQ Fontys 2017 vindt plaats in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Klik hier voor meer informatie.