BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Gratis toegangskaarten voor Hannover Messe

17 maart 2017

Tijdens de komende Hannover Messe van 24 t/m 28 april zijn Brainport, Brainport Industries en het High Tech Software Cluster wederom sterk vertegenwoordigd. Ook Softwareport, een joint venture van Festa Solutions, Cordis en Unit040 en lid van het High Tech Software Cluster, is aanwezig op deze grootste technologiebeurs ter wereld. Brainport Development geeft, in samenwerking met Softwareport, gratis toegangskaarten weg voor de Hannover Messe! Ze zijn verkrijgbaar via deze link (u kunt meteen op next klikken). De e-tickets zijn geldig voor alle 4 de dagen van de Hannover Messe.

Het centrale thema van de Hannover Messe 2017 is ‘Industrie 4.0’ met als motto ‘Integrated Industry – Creating value’. Hiermee belooft de beurs een hotspot te worden voor de laatste technologische trends en ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren staat er een Dutch Industrial Supply Paviljoen (in hal 4). Op dit paviljoen zijn start-ups, gespecialiseerde toeleveranciers, system suppliers en hard- en softwareleveranciers bij elkaar te vinden. Zij laten interessante innovaties zien; vaak in samenwerking met Duitse partners. Ook Softwareport is aanwezig op het Nederlandse toeleverpaviljoen met diens totaaloplossing voor ontwikkelingen rondom Industry 4.0; het ontwikkelen, testen, aanpassen en direct foutloos gebruiksklaar maken van een high tech machinepark in de helft van de tijd, zonder dat er ook maar één fysiek prototype aan te pas is gekomen. Dat laat Softwareport zien met live demo’s.

Wilt u softwareport bezoeken of kennismaken met het HTSC? Bezoek Hal 4, C.28.