BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Mee naar Holland Food Valley in Chicago?

21 maart 2016

Food Valley NL is op zoek naar bedrijven die mee willen naar Chicago om zich daar te presenteren op de Holland Food Valley dat deel uitmaakt van IFT Food Expo. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken zal, in samenwerking met RVO, de collectieve beursdeelname financieel ondersteunen. Dankzij deze ondersteuning wordt, naast realisatie van een lounge met het typisch Hollandse Tasting House in het Holland Food Valley Paviljoen, een aantal extra activiteiten gerealiseerd, voorafgaand en tijdens de beurs.

Ondernemingen kunnen hun product, ingrediënt en technologie volop in de schijnwerpers plaatsen op Food Valley NL dat tot de toplocatie behoort van de IFT Food Expo? Het evenement is een ingrediënten- en technologiebeurs van wereldformaat, waar meer dan 21.000 food professionals en technologie-experts vanuit de hele wereld samen komen om de nieuwste ontwikkelingen te delen.

In 2016 vindt de IFT van 16 tot en met 19 juli plaats in Chicago. Gedurende vier dagen wordt een uitgebreid programma van conferenties en seminars aangeboden met van 17-19 juli een grote beursvloer, de IFT Food Expo.

Exposure activiteiten voor Nederlandse bedrijven:

  • 3-Daags Holland Food Valley tasting pakket | Geheel verzorgde tasting van uw product en/of ingrediënt door chefkok Erik te Velthuis en Food Valley NL.
  • Pitches ‘Innovative solutions for healthy living’ | Korte presentaties met demo’s en/of tastings door bedrijven in de lounge.
  • Startup lounge | Exclusieve posterplekken voor - in de Verenigde Staten - startende bedrijven.

Meer informatie over deelname via: Saskia.vanErkelens@foodvalley.nl 0317 466519 | 06 42822471