Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Neways Technologies behaalt ISO-13485

30 maart 2016

NEWAYS TECHNOLOGIES B.V. (NT), onderdeel van NEWAYS ELECTRONICS INTERNATIONAL N.V. (Neways) heeft het ISO-13485 certificaat voor ontwikkelactiviteiten verworven. Neways is al jaren actief voor klanten in de medische industrie. Omdat deze klanten ook gebruik maken van de ontwikkelactiviteiten van NT is hiervoor het kwaliteits management systeem voor de medische industrie geïmplementeerd.

Neways is een wereldwijd opererende leverancier van elektronische oplossingen voor de industriële en professionele industrie. Neways Technologies (NT) is één van de werkmaatschappijen van Neways. NT houdt zich bezig met de ontwikkelactiviteiten voor klanten van Neways.

Een aantal klanten bevindt zich in de medische industrie. Op het gebied van productie en assemblage beschikte Neways al over het ISO-13485 certificaat; het kwaliteits management systeem voor de medische industrie. Omdat steeds meer klanten uit deze industrie ook ondersteuning vragen op het gebied van ontwikkeling, is het hebben van dit certificaat een vereiste. Begin 2015 is NT begonnen met de implementatie van dit kwaliteitssysteem en NT is trots te kunnen melden dat het certificaat door Lloyd’s Register Nederland B.V. is verstrekt.

Door dit certificaat is het voor klanten uit de medische industrie gegarandeerd dat Neways ze volledig kan ontzorgen; van ontwikkeling tot levering van producten en alle daarbij behorende services.