Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Oriëntatietour laat internationale medewerkers kennismaken met toekomstige woonomgeving

24 maart 2019

Uw potentiële toekomstige medewerker laten kennismaken met zijn toekomstige werk- en woonplaats, is een uitstekende eerste stap in het onboarding proces. Wilt u uw internationale kenniswerkers laten ervaren wat werken en wonen in Eindhoven behelst, zodat het makkelijker wordt om de stap te zetten? Eindhoven247 laat uw toekomstige internationale medewerkers Eindhoven ontdekken tijdens een oriëntatietour op maat.  

Ervaren wat de stad een kenniswerker te bieden heeft
Een gids laat uw toekomstige medewerkers kennismaken met de verschillende faciliteiten en voorzieningen die de stad Eindhoven te bieden heeft (op het gebied van leisure, educatie, wet-en regelgeving, sport, sociaal leven en wonen). Zo zullen onder meer de international school, the Hub Eindhoven, het stadskantoor en het expat center de revue passeren. Op deze manier is uw toekomstige medewerker goed voorbereid op wat hij of zij kan verwachten.

Deze rondleidingen worden georganiseerd door Eindhoven247 en worden aangepast aan uw specifieke wensen. Als u een tour wilt boeken, neem dan contact op met Eindhoven247 voor het afstemmen van een programma en voor meer informatie en bijbehorende kosten. U kunt mailen naar:groepen@eindhoven247.nl.