BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

​Softwareport één van de hoogtepunten op de Hannover Messe

19 april 2017

Softwareport, een joint venture van Festa Solutions, Cordis en Unit040 en lid van het High Tech Software Cluster, is genomineerd als een van de hoogtepunten @Industrial Supply op de Hannover Messe.

Industrial Supply slaat een nieuwe weg in: een speciale selectieprocedure maakt de aanwezigheid op de belangrijkste toeleveranciersbeurs ter wereld nog aantrekkelijker.

Hoe technologisch innovatief is de oplossing die ze laten zien op de beurs? Hoe kosten efficiënt zijn de industriële toepassingen? Hoe milieuvriendelijk en maatschappelijk relevant zijn hun eigenschappen? Dit zijn enkele vragen van de bekwame vakjury. De exposanten die geselecteerd zijn door de jury met de meest innovatieve oplossingen worden opgenomen in de Highlights@Industrial Supply guide – samen met de productbeschrijving en details over de standlocatie.

De winnende inzendingen krijgen een prijs uitgereikt door de Deutsche Messe AG, het instituut van Materials Science van de Universiteit van Hannover en de Konradin Media Group, met het tijdschrift Industrieanzeiger.

Softwareport is te vinden op de Hannover Messe in Hal 4, C.28. Wilt u meer weten over Softwareport? Contact Wim Renders.