Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Sport eXperience nodigt sport startups uit voor acceleratie programma

10 juli 2017

Sport eXperience sportondernemers met hun (inter)nationale groeiambitie door middel van business validatie. Met directe toegang tot competenties en financiering kan Sport eXperience jou in slechts vijf weken versnellen. Sport eXperience is de eerste sportaccelerator in Europa en nodigt sport startups uit om zich voor het accelerator programma in Eindhoven aan te melden. Het programma start op 4 september en eindigt na de wekelijkse sessies op 3 oktober. Tegelijkertijd zal Sport eXperience ook in Kopenhagen een editie van het acceleratie programma draaien.

Sport eXperience Eindhoven accelerator
Sport eXperience organiseert vijf gestructureerde dagen om jouw innovatie te versnellen. De sessies zijn interactief samen met andere ondernemers. Deze editie komen inspirerende bedrijven aan het woord zoals Babolat, Blatter Legal, Brooks, FIFA, Sportradar, Ulster Grand Prix, SwimGames en Under Armor. Zowel investeerders als externe beoordelaars geven hun feedback op de innovaties. Lees verder en klik hier om aan te melden

Sport startups dineren 3 oktober in Eindhoven
Sport eXperience organiseerde in het verleden informele diners in Kopenhagen, Dublin, Düsseldorf en Eindhoven. Het was de perfecte gelegenheid voor startups en andere stakeholders om te netwerken. 3 oktober is de laatste dag van de acceleratie programma's in Kopenhagen en Eindhoven. Op deze avond nodigt Sport eXperience alle sport startups uit binnen- en buitenland uit om te komen eten. Tijdens het diner spreekt een internationale en inspirerende spreker over de maatschappelijke impact van sport vanuit het innovatie-perspectief.

Sport is per definitie internationaal
Sinds de eerste editie in januari 2016 hebben de startups voortdurend feedback gegeven aan Sport eXperience. Hun feedback was en is altijd de grootste waarde voor het acceleratie programma geweest. Sport eXperience bouwt voort op de behoeften van de startups. Startups herkennen zich in deze wijze van ondernemen en omgekeerd. Na 6 maanden kon Sport eXperience er niet meer onderuit om over de grenzen te kijken door de wens van de startups. Dispatches Media schreef recent over Sport eXperience: “Moreover, Sport eXperience has already achieved one big victory: Proving that Eindhoven can break out of the Dutch startup syndrome of focusing on a domestic audience and think globally.” (Dispatches Media, Juni 2017). Dit is voor Sport eXperience een belangrijke bevestiging om deze koers aan te houden.