BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Startups op de kaart

12 juni 2015

Meer buitenlandse startups aantrekken en de Nederlandse startups op de kaart zetten én versterken, dat is waar Startup Delta onder leiding van special envoy Neelie Kroes druk mee bezig is. Op 29 juni gaat de vernieuwde webportaal online, deze geeft een goed beeld van het startupklimaat in Nederland. Alle startups zijn op een interactieve kaart terug te vinden, als ook investeerders, workspaces, accelerators en incubators.

Startups zijn jonge, snelgroeiende bedrijven die aan het experimenteren en het ontwikkelen zijn. In Brainport zijn het veelal high tech bedrijven die technologieën verder ontwikkelen en zoeken naar manieren om deze op de markt te brengen. Samenwerking en kapitaal zijn belangrijke succesfactoren. Door inzichtelijk te maken welke bedrijven en investeerders er zijn, kan dit het succes van startups vergroten.

Voor Brainport komt een deelkaart beschikbaar. De informatie hiervoor komt binnen vanuit dealroom.co (een Nederlandse startup), ook wordt samengewerkt met Founded in Holland en de DutchStartupDatabase. Dit houdt in dat startups die zich bij die laatste twee al hebben geregistreerd, slechts nog hun profiel hoeven te claimen.

De startupkaart biedt een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van een groot en relevant publiek. Ga direct naar https://dealroom.co/register?startupdelta en registreer uw bedrijf.