BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Taiwanees incubator programma bezoekt startups

14 maart 2017

De vicepresident en andere afgevaardigden van het Taiwanese incubator programma Garage+ namen vorige week een kijkje bij verschillende Brainport startups. Nemo Healthcare, Medex, LifeSense, Stethome, Remed, Onera, Uvisio preceyes, Usono, Bambi, Ato Gear behoorden tot de gegadigden vanwege hun interesse in Taiwan en de focus van Garage + op medische/ ICT georiënteerde startups.

Brainport onderhoudt een strategische samenwerking met Taiwan en organiseerde daarom een tweedaagse fact finding missie voor de afgevaardigden van Garage+. Het incubator programma is onderdeel van de Epoch Foundation; een initiatief van de top 100 Taiwanese industrie bedrijven. Tijdens het bezoek aan Brainport kreeg de Taiwanese delegatie ook meer informatie over het regionale startup ecosysteem.

Vorig jaar namen de Brainport startups Sorama, Vinotion en Manus VR al succesvol deel aan Garage+ (zie infographic). Tijdens het programma in Taiwan zijn ze geïntroduceerd bij grote potentiele opdrachtgevers.


Meer weten? Neem contact op met Desiree van Zutphen, area manager Taiwan Brainport International Programme: d.vzutphen@brainportdevelopment.nl