BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Internationaal ondernemen

Heeft u als ondernemer ambitie om over de grenzen te ondernemen? Uw product internationaal naar de markt te brengen? Bekijk onderstaande initiatieven en neem contact op voor meer informatie of een adviesgesprek.


Brainport International Programme

Brainport regio Eindhoven wil haar internationale positie nog verder versterken. Dat doen we vanaf 2015 met het Brainport International Programme. Een programma dat is gericht op het aantrekken van extra buitenlandse bedrijven, financiers en meer technische en IT-talenten met zowel een mbo-, hbo- als wo-niveau. Daarnaast richt het programma zich op het bevorderen van exportmogelijkheden en internationale samenwerking en natuurlijk op het bevorderen van wereldwijde naamsbekendheid van Brainport. Een programma dus dat concrete resultaten zal opleveren voor de regio en in het bijzonder voor het innovatieve MKB in Brainport.

Heeft u meer of minder concrete buitenlandplannen? Dan is het nu zaak om daar echt werk van te maken en geen kansen te laten liggen! Om te beginnen door informatie en advies in te winnen.

Met uw bedrijf internationaal ondernemen?

Neem contact op!
Naomie Verstraeten
Programme director Brainport International Programme