Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Internationaal ondernemen

Heeft u als ondernemer ambitie om over de grenzen te ondernemen? Uw product internationaal naar de markt te brengen? Bekijk onderstaande initiatieven en neem contact op voor meer informatie of een adviesgesprek.

Internationale handel

Brainport International Programme

Brainport Eindhoven wil haar internationale positie nog verder versterken. Dat doen we vanaf 2015 met het Brainport International Programme. Een programma dat is gericht op het aantrekken van extra buitenlandse bedrijven, financiers en meer technische en IT-talenten met zowel een mbo-, hbo- als wo-niveau. Daarnaast richt het programma zich op het bevorderen van exportmogelijkheden en internationale samenwerking en natuurlijk op het bevorderen van wereldwijde naamsbekendheid van Brainport Eindhoven. Een programma dus dat concrete resultaten zal opleveren voor de regio en in het bijzonder voor het innovatieve mkb in Brainport Eindhoven.

Heeft u meer of minder concrete buitenlandplannen? Dan is het nu zaak om daar echt werk van te maken en geen kansen te laten liggen! Om te beginnen door informatie en advies in te winnen.

Met uw bedrijf internationaal ondernemen?

Neem contact op!
Naomie Verstraeten
Programme director Brainport International Programme