Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Programma's en netwerken voor ondernemers

In Brainport Eindhoven bestaan tal van initiatieven om met name hightech ondernemers te ondersteunen bij de start en doorgroei van hun onderneming. Het gebeurt in de vorm van competities en programma's waar bedrijven, al dan niet gevestigd in een gemeenschappelijk gebouw, begeleiding krijgen bij het verder ontwikkelen en vermarkten van hun product. Begeleiding varieert van het vastleggen en beschermen van patenten, perfectioneren van businessplannen, realiseren van bedrijfsfinanciering tot het leggen van contacten met andere bedrijven en het vinden van samenwerkingspartners.

EEN RIJK NETWERK

Netwerken is het systematisch en doelgericht verzamelen en beheren van contacten voor uw persoonlijke ontwikkeling, het creëren van een netwerk om u heen en het verwerven van opdrachten. Deelnemen aan relevante netwerken kan u als ondernemer verder helpen: bijvoorbeeld op persoonlijk, financieel of inhoudelijk vlak. Kijk voor meer informatie over netwerken in de regio, bijvoorbeeld voor jonge ondernemers en vrouwelijke ondernemers, op de website van de Gemeente Eindhoven.

Klik hier voor het downloaden van netwerktips


Next Move adviseurs helpen u verder

Next Move vormt de toegangspoort tot al deze initiatieven. Studenten met een idee voor een bedrijf, starters die al op weg zijn en mkb'ers die bezig zijn met nieuwe plannen, iedereen stapt eerst naar Next Move. De Business Developers van Next Move werken mee aan het business model, de marktgang en financiering en leggen contact met experts die kunnen bijdragen aan een succesvolle business case. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.  

Neem contact op met de adviseurs van Next Move via 040 751 78 00 of mail naar Next Move.

Deelnamen aan een netwerk of programma?

Wij helpen u graag verder!
Piet van der Wielen
Programmamanager Business

HighTech XL

HighTech XL is een accelerator voor startende technologie bedrijven op de High Tech Campus Eindhoven. Twintig jonge bedrijven van over de hele wereld strijden jaarlijks om 10 beschikbare plaatsen. HighTech XL stoomt de jonge bedrijven in drie maanden klaar voor een investeringsronde.

Accelerate your business

Bright Move

Bright Move heeft als missie om startende, innovatieve ondernemers in de regio hun droom te helpen verwezenlijken. Dit doet Bright Move door ondernemerschap via onderwijs en events te stimuleren en startende ondernemers te financieren met een pre-seed fonds en een proof-of-concept fonds.

Get your idea moving

POPP voor starters

Een team van denkers, doeners, ervaringsdeskundigen en investeerders: POPP voor starters.

Maak kennis met het POPP team

HighTechXL Plaza

Een innovatiecentrum voor kruisbestuiving en doorontwikkeling van startups en nieuwe innovaties op de High Tech Campus voor hightech startups die in hun vroege en late groeistadium werken aan het opschalen van hun bedrijf. Het biedt diverse diensten en events.

Maak kennis met HighTechXL Plaza

Founded by All

Founded by All is een broedplaats op het snijvlak van design en techniek. De leden van deze unieke coöperatie zijn startende en gevestigde ondernemers die allemaal 'Founder' zijn. Ze werken samen, leren van elkaar en bieden een totaalpakket voor opdrachtgevers.

Maak kennis met de coöperatie

Wonderlab

Met gedeelde kennis en faciliteiten kunnen product-ontwikkelende starters en MKB’ers in Wonderlab alle stappen in de product-ontwikkel-route snel en tegen lage kosten doorlopen. Met de community komen we samen van idee tot product, van technologie naar toepassing, van product naar merk.

Maak het in Wonderlab

Eindhoven Startups

Eindhoven Startups is een stichting met meer dan 500 leden en is opgericht in juli 2013. Sindsdien hebben meer dan 80 startups zich gepresenteerd en zijn er meer dan 55 evenementen georganiseerd.

Bouw mee aan een duurzame startup city

Sport eXperience

Vernieuwend programma dat startups ondersteunt bij het versterken en versnellen van hun business en de samenwerking met alle stakeholders stimuleert. Signaleren én faciliteren van technologische en sociale innovaties voor een vitale maatschappij.

Maak kennis met Sport eXperience

The automotive startup turbo

The startup & scaleup management organisation for the automotive & mobility sector Shift2Start can help you to realise these ambitions by connecting your idea to the right partners in the automotive value chain.

Find out more
Mkb Kenniscafés 23 mei - 28 november

Mkb Kenniscafés

Lees meer
Bijeenkomst PIB en DHI 17 september

Bijeenkomst PIB en DHI

Lees meer