BRAINPORT

met Eindhoven als hart, is een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat. Hier bedenken we oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Over Brainport

Starten en groeien

Ondernemers zijn het liefst bezig met ondernemen. Toch zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Inschrijven van het bedrijf, vergunningen en belastingen, huisvesting regelen, etc. Als ondernemer start u bij de Kamer van Koophandel, neemt u contact op met de gemeente waar u uw bedrijf wilt vestigen en kijkt u op Ondernemersplein.nl waar alle overheidsinformatie voor ondernemers is gebundeld. Als alle formaliteiten zijn geregeld, kunt u aan de slag!

Een nieuw bedrijf begint met een goed idee. Ook bestaande bedrijven met nieuwe ideeën vinden in Brainport hun weg. Bij het toetsen van dit idee, omzetten in een goed business model en het opstellen van een businessplan waarmee u succesvol bij financiers kunt aankloppen, kunt u vaak wel hulp gebruiken. In Brainport staan experts voor u klaar om u verder te helpen en u in contact te brengen met relevante partners in het Brainport netwerk.


Startup Delta

Startup Delta is een initiatief om Nederland als vestigingsplaats voor start ups te verbeteren en te promoten. Door beginnende bedrijven uit het buitenland gemakkelijker toegang te verlenen en Nederlandse startups beter te ondersteunen. De adviesraad of 'Circle of Influencers’ heeft ook vertegenwoordigers uit de Brainport regio: burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven en CEO van ASML Peter Wennink. Lees meer over wat Startup Delta voor u kan betekenen op de website.

NEXT MOVE

Next Move brengt ondernemende mensen met een innovatief idee een stap verder. Ondersteuning van het eerste idee tot en met de doorgroei. De Business Developers van Next Move werken mee aan het business model, de marktgang en financiering en leggen contact met experts die kunnen bijdragen aan een succesvolle business case. Next Move heeft veel expertise in huis, kent de weg naar alle relevante partijen, initiatieven en netwerken binnen en buiten Brainport regio Eindhoven en verbindt deze continue met elkaar. Bedrijven, starters en studenten hoeven niet langer te zoeken; neem contact op met Next Move en behaal succes.

Uw innovatieve idee en stap verder brengen?

Neem direct contact op!
Piet van de Wielen
Programmamanager Starten en Groeien

Download load het business plan format