Brainport Eindhoven op het shirt van PSV.

Nederlandse topbedrijven en PSV slaan handen ineen voor Brainport Eindhoven.

Lees meer over deze innovatieve, vernieuwende samenwerking

Starten en groeien

Ondernemers zijn het liefst bezig met ondernemen. Toch zijn er allerlei zaken waar u mee te maken krijgt. Inschrijven van het bedrijf, vergunningen en belastingen, huisvesting regelen, etc. Als ondernemer start u bij de Kamer van Koophandel, neemt u contact op met de gemeente waar u uw bedrijf wilt vestigen en kijkt u op de website van Ondernemersplein waar alle overheidsinformatie voor ondernemers is gebundeld. Als alle formaliteiten zijn geregeld, kunt u aan de slag!

Een nieuw bedrijf begint met een goed idee. Ook bestaande bedrijven met goede, nieuwe ideeën vinden in Brainport Eindhoven hun weg. Bij het toetsen van dit idee, omzetten in een goed business model en het opstellen van een businessplan waarmee u succesvol bij financiers kunt aankloppen, kunt u vaak wel hulp gebruiken. In Brainport Eindhoven staan experts voor u klaar om u verder te helpen en u in contact te brengen met relevante partners in het Brainport netwerk.


Brainport Development

Brainport Development is de economische ontwikkelingsmaatschappij van de regio Brainport Eindhoven. Business developers van Brainport Development staan klaar om ondernemers te ondersteunen om het beste uit hun mensen en bedrijf te halen. Ze helpen u op weg bij het toetsen van dit idee, omzetten in een goed business model en het opstellen van een businessplan waarmee u succesvol bij financiers kunt aankloppen. Brainport Development biedt bedrijven handvaten om ideeën sneller en succesvoller op de markt te zetten.

Startup Delta

Startup Delta is een initiatief om Nederland als vestigingsplaats voor startups te verbeteren en te promoten. Door beginnende bedrijven uit het buitenland gemakkelijker toegang te verlenen en Nederlandse startups beter te ondersteunen. De adviesraad van 'Circle of Influencers’ heeft ook vertegenwoordigers uit de Brainport-regio: oud-burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven en CEO van ASML Peter Wennink. Lees meer over wat Startup Delta voor u kan betekenen op de website.

NEXT MOVE

Next Move brengt ondernemende mensen met een innovatief idee een stap verder. Ondersteuning van het eerste idee tot en met de doorgroei. De Business Developers van Next Move werken mee aan het business model, de marktgang en financiering en leggen contact met experts die kunnen bijdragen aan een succesvolle businesscase. Next Move heeft veel expertise in huis, kent de weg naar alle relevante partijen, initiatieven en netwerken binnen en buiten de regio Brainport Eindhoven en verbindt deze continue met elkaar. Bedrijven, starters en studenten hoeven niet langer te zoeken; neem contact op met Next Move en behaal succes.

Business plan format

Ben jij een startende ondernemer en wil jij jouw bedrijf laten groeien? 

Download hier het business plan format.

Uw innovatieve idee een stap verder brengen?

Neem direct contact op!
Piet van der Wielen
Programmamanager Business